Política de privacitat

PRIMERA CAPA O PANTALLA

INFORMACIÓ BASICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
ResponsableMarcos Dodrill. (+ info)
PropòsitPrestació del servei (+info)
LEGITIMACIONInterès legítim (+info)
DestinatarisNo hi ha cessió (+info)
DRETS INFORMACIÓ ADDICIONALAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional (+info)
INFORMACIÓ ADDICIONALPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.icm.es

SEGONA CAPA O PANTALLA

1.1.- RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat Joventut Per a CristJoventut Per a Crist
CIFR-0800520I
Adreça PostalCarrer 26 de Gener 1641, 3-5 baixos. 08014
Telèfon934 545 211
Correu electrònicinfo@juventudparacristo.net

1.2.- FINALITAT DEL TRACTAMENT

¿Amb quines finalitats tractem les seves dades personals?
PropòsitsLes dades que ens has proporcionat ens serviran per poder prestar-te els serveis contractats. Així mateix, utilitzarem aquestes dades per oferir-te informació sobre els nostres productes o serveis, que entenem que poden resultar del seu interès.
TERMINI DE CONSERVACION DE LES DADESConservarem les teves dades personals mentre es mantingui la relació comercial i, després, durant els terminis legals en els quals poguessin derivar-se responsabilitats de tota mena pels serveis prestats

1.3.- LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
LegitimacióLa base legal per al tractament de les teves dades és la prestació del servei que ens has contractat. Així mateix, el tractament de les seves dades personals per trametre' t publicitat dels nostres productes o serveis, està basat en l' interès legítim d' aquesta empresa, atesa la relació comercial existent, de conformitat amb el que disposa el Considerant 47 RGPD i sens perjudici del teu dret d' oposició.

1.4.- DESTINATARIS

Quins destinataris es seves dades comunicarà a?
DestinatarisLes teves dades seran cedites a administracions i altres organismes públics en aquells casos en què això vingui imposat per obligació legal o per disposició judicial.
ENCARREGATS DE TRACTAMENTLes teves dades podran ser cedites a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza un contracte que recull les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d'Encarregats de Tractament.

1- DRETS

Quins són els seus drets quan que ens faciliti les seves dades?
DretsLes persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals; així com a sol·licitar la rectificació dels mateixos, quan resultin inexactes o incomplets; i, si s'escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides. En relació amb el tractament de les teves dades per a l'enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, així com en els altres casos previstos a l'Article 21 del nou RGPD, tens dret d'oposició, cas en el qual deixarem de tractar les teves dades per a aquestes finalitats, excepte per motius legítims imperiosos o per a l'exercici o la defensa de possibles reclamacionsEn els casos de l'Article 18 RGPD, les persones interessades tenen dret a demanar la limitació del tractament de les seves dades, cas en el qual únicament les conservarem per a l' exercici o la defensa de reclamacions.En els casos de l' article 18 RGPD, tindrà dret a demanar la limitació del tractament de les seves dades, cas en el qual únicament les conservarem per a l' exercici o la defensa de reclamacions.Finalment li assisteix el dret a la portabilitat per obtenir còpia de les seves dades en un format estructurat, d' ús comú i lectura mecànica
FORMA D' EXERCITAR-LOSPer exercitar aquests drets has de presentar un escrit a l'adreça del responsable del fitxer o enviar comunicat al correu electrònic marcos@juventudparacristo.net / pedro@juventudparacristo.net.Has d'especificar quin d'aquests drets demanes que sigui satisfet i, alhora, has d'acompanyar la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas d' actuar mitjançant representant, legal o voluntari, cal aportar també document que acrediti la representació i document identificatiu del mateix. També pots obtenir models per a l'exercici d'aquests drets a la pàgina WEB de l'AEPD: www.agpd.es
RECLAMACION DAVANT L' AEPDAixí mateix, t'informem que pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control.Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-lo pots adreçar-te a l'AEPD:http://www.agpd.es/Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17.C/Jorge Juan, 6 28001. Madrid.